24 Kasım 2014 Pazartesi

Winmau 1007 Christian Kist Dart Oku İncelemesi

Winmau 1007 Christian Kist dart okları Christian Kist tarafından tasarlanmış olup, profesyönel sevide kullanıma uygun dart oklarıdır. Christian 1986 Holandalı bir oyuncudur. 2012 Yılında BDO Dart Turnuvası şampiyonu olmuştur ve 2014 yılı Dünya Dart Şampıyonasında yarışmaktadır.

Christian imzalı dart okları %90 Tungsten alaşımlıdır. Tamamiyle en yüksek kalizetede malzemeler kullanılmış ve tasarımında mükemmel bir isabet oranı hedeflenmiştir. Gerek Profesyönel oyuncular gerekse dart oyununda ilerlemek isteyen oyuncular için göz önünde bulundurulması gereken bir seçenektir.

Okların tasarımı başta tarafta kalın başlayıp orta kısma doğru hafif bir eğimle incelmekte ve daha sonrasında baş kısmı aşmamak kaydı ile tekrar kalınlaşmaktadır. Baş ve son kısmı tutuşu ve dolayısıyla kontrolü arttırmak için kademeli olarak işlenmiş, orta kısmında iste düz ve pürüzsüz olan bölümde Christian Kist'e hitafen "CK" harfleri işlenmiştir. Plastik şaft ile kullanılan bu dart okları, dengeli bir ok arıyan oyuncular için idealdir.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Christian Kist imzalı flightları, yüksek dayanıklı aliminyum şaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  22, 24 ve 26 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1072  Christian Kist dart oku özellikleri:  
Agırlık: 22, 24, 26 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Plastik
Uzunluk: 48.20 mm
En: 7.10 mm
Satış Fiyatı:46$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1072  Christian Kist dart oku inceleme videosu:

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com