20 Kasım 2014 Perşembe

Winmau 1045 Andy Fordham Dart Değerlendirmesi


Winmau 1045 Andy Fordham dart okları %90 Tungsten alaşımlı olup plastik şaft ile birlikte kullanılmaktadır.  Andy Fordham ile özdeşleşmiş olan bu dart oldukça profesyönel ve kaliteli bir darttır.  Vikingler savaşa gittikleri zaman baltalarını, Andy ise Winmau el yapımı tungsten dartlarını alıp gider.  Arkasında 65 yıllık bir dart üretim tecrüsini alan Andy'nin başka bir şeye ihtiyacı yoktur. Şu an piyasa bulunan en kaliteli dartlar olup, uzun bir süreden beri bu iddasını korumaktadır. 

Andy Fordham gibi bir efsane oyuncuyla özdeşleşmiş olan bu dart ile bütün beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Şöyleki, dart efsanemiz 1968 İngiltere doğumlu olup uzun bir süre önüne gelen bütün yarışmaları kazanmış ve sağlık sorunları sebebiyle dark kariyerine ara vermek zorunda kalmıştır. En son olarak 2014 yılında sahalara geri dönmüş ve Essex Superleague oynamaya devam etmiştir.

Andy Fordham tarafından kullanılan bu dartla %90 oranında Tungsten alaşımlı olup, bizzat kendisi tarafından tasarlanmıştır. Dartların tutma kısımlarında lazer ile Andy'nin tasarımı kazınmış olup tutma kısmında 5 çizgili tasarım ile kontrol artışı sağlanmaktadır. Tutma kısmı atomize edilmiştir ve bu çok uzun yıllar dartların kalitesini koruyacagının garantisidir. Estekik hatlara sahip olan Winmau 1045 dartlar uç tarafından ince başlayıp hızlı bir ivmeyle kalınlaştıktan sonra, sonlarına dogru yavaş olarak incelmektedir. %90 Tunsten alaşımlı olan bu dart son derece profesyönel bir şekilde tasarlanmış olup, bir dart oyuncusunun oklarından bekleyebileceği herşeyi fazlasıyla karşılamaktadır.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Andy “The Viking” Fordham imzalı flightları, yüksek dayanıklı naylon shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  22 ve 24 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz. (Not: Andy Fordham 22 gram olanları kullanmaktadır)


Winmau 1045 Andy “The Viking” Fordham dart oku özellikleri:
Agırlık: 22, 24, 26 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Naylon Şaft
Uzunluk: 35.60 mm
En: 6.50 mm
Satış Fiyatı:52$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1045 Andy “The Viking” Fordham dart oku videosu:




0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com