24 Kasım 2014 Pazartesi

Winmau 1051 Peter Manley Dart Oku İncelemesi


Profesyönel dart oyuncusu 1962 doğumlu Peter Manley tarafından tasarlanan bu oklar %85 Tunsten alaşımlı olup plastik şaft ile birlikte kullanılan profesyönel seviye dart oklarıdır.19,21 ve 23 gramı bulunan bu oklar oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Dart okunun gövdesinde ve flightlarında Peter Manley 'in imzası mevcuttur plastik şaftı ise kırmızı renktedir.

Winmau 1051 Peter Manley Dart oklarının tasarımında hem işlevsellik hemde şıklık ön plana çıkmıştır. Dartların iğne kısımında 2şerli gruptan oluşan 6 adet çentik bulunmaktadır. Gövde kısmı nispeten torpil tipi bir yapıya sahip olup, üzerinde tutuşu ve dolayısıyla kontrolü arttırmak için muhtelif yerlerinde girintiler kazınmıştır. Son kısmında Peter'ın imzası okların gövdesine işlenmiştir ve kırmızı şaftı ile renkli bir biiş sağlanmıştır.
Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Peter Manley imzalı flightları, yüksek dayanıklı plastik (naylon ) shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  19, 21 ve 23 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1051 Peter Manley dart oku özellikleri:
Agırlık: 19, 21, 23 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %85 Tungsten alaşım
Şaft: Plastik Şaft
Uzunluk: 35.78 mm
En: 7.93 mm
Satış Fiyatı:$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz


Winmau 1051 Peter Manley dart oku inceleme videosu:


0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com