22 Kasım 2014 Cumartesi

Winmau 1052 Booby George Dart Oku incelemesi

Winmau 1052 Dart okları "The King of Bling" lakaplı Booby George tarafından tasarlanıştır. Booby 30 yaşından sonra başladığı profesyönel hayatı boyunca bir çok başarıya imza atmış ancak bu başarılardan ziyade renkli kişiliği ile gündeme gelmiştir. Özellikle sahneye çıkış esnasında yaptığı şovlarının dart dünyasında eşi benzeri yoktur. Sahneye çıkarken giymiş olduğu kral tacı, pelerini ve elinde tuttugu asasıyla "The King of Bling" lakabını kazanmıştır.

Booby tarafından tasarlan Winmau 1052 Dart okları %85 Tungsten alaşımlıdır. Bu dart okları tasarlanırken Booby' nin renkli kişiliği yansıtılmıştır. Tamamiyle en yüksek kalite malzemeler kullanılarak üretilen bu dart oklara şıklıktan ve tarzdan ödün vermeden dart oynamak isteyenlerin gözönünde bulundurması gereken seçenekler arasındadır. Gerek profesyönel seviyede gerekse dart oyununda ilerlemek isteyenlerin, bir dart okundan bekleyebileceği herşeyi karşılamaktadır.

Bu dart oklarının diğer oklardan farklı olarak iğne kısmında dahi işlemeleri olup bu işlemeler başından sona kadar oldukça farklı bir dart oku görünümü yaratmıştır. Gövde kısmı ince olarak başlayıp hafif bir eğimle kalınlaştıktan sonra düz bir çizgide devam etmektedir. Gövde kısmında iki çizgi ile başlayıp üç çizgi ile devam edip iki çizgi ile bitmektedir. Gövdenin son kısmında Poseidonun mızrağına benzeyen (üç uçlu mızrak) bir sembol bulunmaktadır. Aliminyum şaft kullanılan Winmau 1052 Dark okları, bu şaft üstündede pırlanta havası veren küçük taş şeklinde işlemelerle sonlandırılmıştır.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi,  Booby George imzalı flightları, yüksek dayanıklı aliminyum şaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  21, 23 ve 25 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1052  Booby George dart oku özellikleri:  
Agırlık: 21, 23, 25 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %85 Tungsten alaşım
Şaft: Aliminyum
Uzunluk: 48.43 mm
En: 6.61 mm
Satış Fiyatı:$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1052 Booby George dart inceleme videosu:

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com