22 Kasım 2014 Cumartesi

Winmau 1053 Scott Waites Dart Oku İncelemesi

Winmau 1053  Scott Waites Dart Okları mükemmel bir denge isteyen oyuncular için ideal oklardır. Scott tarafından kullanılan bu oklar 2013 Lakeside Dünya Şampiyonası dahil bir çok birincilik yaşamıştır. Scott'ın dart dünyasında tanınması 2007 yılında 2867 kişinin katıldığı Dutch Open turnuvasında aldığı birincilikle olmuştur. Scott Waites imzasını taşıyan bu dart okları %90 tungsten alaşımlı olup plastik şaft ile birlikte kullanılmaktadır. Profesyönel kullanım için tasarlanmış olan bu oklar diğer oklar arasından çok yölü oluşuyla öne çıkmaktadır.  İsabet, denge, ergonomi ve tutuş artışı sağlayan tasarımı ile mükemmel derecede dengeli bir oktur. Gerek profesyönel oyuncular gerekse, oyununu ilerletmek isteyen oyuncular için gözden geçirilmesi gereken bir seçenektir.

Winmau 1053 Scott Waites Dart okları gövdeden başlayarak düz bir yapıya sahip olup, üzerinde bulunan girintiler sayesinde mükemmel bir tutuş sağlamakta aynı zamanda şıklığından da ödün vermemktedir.  Bu dartların 21, 23 ve 25 gramlık seçenekleri mevcut olup üzerinde Scott Waites'in lakabı olan "Hotty" yazmaktadır.


Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Scott Waites imzalı flightları, yüksek dayanıklı naylon shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  21, 23 ve 25 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1053 Scott Waites dart oku özellikleri: 
Agırlık: 21, 23, 25 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Naylon Şaft
Uzunluk: 48.35 mm
En: 6.62 mm
Satış Fiyatı:$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1053 Scott Waites dart inceleme videosu:




0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com