21 Kasım 2014 Cuma

Winmau 1067 Ted Hankey Dart Oku Değerlendirmesi

Winmau 1067 Ted Hankey dart okları %90 Tungsten alaşımlı olup aliminyum şaft ile birlikte kullanılmaktadır. 1968 Dogumlu olan Ted Hankey için hazırlanan bu dart  okları mükemmel kalitede üretilmiştir ve hem profesyönel oyuncular için hemde oyununu bir kademe ilerletmek isteyen amatörler için oldukça uygundur. Lakin Ted bu oklar ile 2 kez dünya şampiyonu olmuştur.
Dartlara ilk bakıldığına oldukça düz olan yapısı göze batmaktadır, 14, 23 ve 25 gramlık seçenekleri olan bu dark oklarından Ted Hankey 14 gramlık olanlar ile oynamaktadır. Dart dünyasında bulabileceğiniz en hafif dartlandan biri olan Winmau 1067 dart okları, mükemmel bir isabeti hedefleyen oyuncular için göz önünde bulundurulması gerek bir seçenektir. hafi bir bombeyle başlayan okların uç kısmı şafta yaklaktıkça incelmekte ve üzerinde hiç bir çıkıntı bulunmamaktadır. Oldukça sıradışı olan bu tasarımın kontrol açısından kaynaklanan dezavantajını, gövdenin üerini atomize kaplama yapılarak giderilmiştir. Mükemmel bir görüntüye sahip olan oklar en sonunda Ted'in lakabı olan "The Count" ( Kont Drakuladan gelmiştir) a hitaben yarasa figürü ile işlenmiştir. Bitiş kısmında siyah aliminyum şaftlar kullanılmıştır.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Ted Hankey imzalı flightları, yüksek dayanıklı aliminyum şaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Eğer aradığınız okun hafif olmasını istiyorsanız 14gramlık şeçeneği size mükemmel olucaktır. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  14, 23 ve 25 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1067 Ted Hankey dart oku özellikleri:
Agırlık: 14, 23, 25 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Aliminyum
Uzunluk: 43.20 mm
En: 6.20 mm
Satış Fiyatı:60$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1067 Ted Hankey dart inceleme videosu:

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com