20 Kasım 2014 Perşembe

Winmau 1071 Mervyn King Dart Değerlendirmesi

The King (Kral) lakaplı Mervyn King tarafından tasarlanan bu dartlar profesyönel kullanıma uygundur. Babası tarafından bu oyuna teşvik edilen Kral'ın dart ile tanışması 12 yaşında gerçekleşmiştir. 13 yaşına geldiğinde İngiltere Süperlig seviye oynamaya başlamış ve profesyönel dart oyuncusu olmaya karar vermiştir. 14 yaşında ilk 501 oyununu 9 elde tamamlamış ve aynı sene bölgesel erkekler şampiyonasını kazanmıştır.

Mervyn King imzasını taşıyan Winmau 1071 Dartlar %90 tungsten alaşım olup, aliminyum şaft kullanmaktadır. Mervyn profesyönel dart yarışmalarının en aktif isimlerinden biri olup kullandığı dartında bu tempoya ayak uydurması gerekmektedir.

Oldukça sıra dışı bir tarasıma sahip olan bu dartlar, gövde kısmında parmak boşlugu olarak tasarlanmış 3 adet boğumdan oluşmuştur. Bu bogumları takiben klasik winmau çentikleri ile gözde kısmı sonlandırılmış ve hemen üst kısmına 'The King' yani kralı temsilen bir taç figürü yerleştirilmiştir.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Mervyn King imzalı flightları, yüksek dayanıklı aliminyum shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  22, 24 ve 26 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.


Winmau 1071 Mervyn King dart oku özellikleri:  
Agırlık: 22, 24, 26 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Aliminyum Şaft
Uzunluk: 50.80 mm
En: 6.50 mm
Satış Fiyatı:55$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1071 Mervyn King dart oku inceleme ideosu:

 

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com